Ahoj při středě.
Holky, právní servis musíme vzít od realitky - smlouvy nám ale nejspíše shlédne i kámoš právník - ještě se s kámošem musíme domluvit, jaký je nejlepší postup, jestli rovnou kupní smlouva nebo smlouva o smlouvě budoucí nebo musí být rezervační - možná to ví můj muž, já se v tomhle vůbec nevyznám
Finanční úschovu budeme mít oba asi v bance - my u své, oni u své, protože v ceně není a říká se, že banky jsou nejbezpečnější.
Ad kuchyně - dnes jsem volala do konkrétního studia, odkud chceme příp. kuchyni brát a říkala mi paní, že pokud ji budeme chtít vzít v rámci hypotéky jakože asi budeme chtít, tak si vezmou jen nějakou symbolickou částku. Holky, to vám bude prča až budu na Vánoce bez kuchyně
Nebudeme mít možná prvně napečeno... jsem z toho fakt všeho docela nervózní, protože jen výroba kuchyně trvá 2 měsíce
No ale ještě není prodaný byt a já nevím, jak to do zítřka vydržím
Ad zánět močáku - taky s ním mám já osobně vcelku bohaté zkušenosti, žel
U mě pomůže Uroval trvale jen v případě, že ho nasadím hodně brzy. Když jsem si ho nasadila už při silných problémech, což mi přijde, že byl případ maličké od Marru, tak jsem brala ATB 14 dní a vždycky po vysazení to bylo jako bumerang zpět... tenkrát jsem skončila akutně ve špitálu na urologické pohotovosti a honili mě na RTG, CT... protože moč byla skoro čistá a přitom já jsem pořád měla nucení a bolesti... nakonec za to mohly "pitomé" brusinky, které moč téměř vyčistily, ale problémy zkrátka neodstranily
Marru, pokud vysadíš a bude chodit častěji, tak ji raději vezmi k dr. - raději nějaká chemoterapeutika hned než chronické problémy
Holky, řešíme šílený problém - Martinka má brzy hodně brzy narozeniny a vůbec nevím, co jí koupit, když nechceme do dárku dát víc jak cca 1500 Kč.
Holka by chtěla ideálně tablet, mobil nebo jakousi mrchu Furbyho, ke kterému prý ale potřebuje ještě spec. mobil. aplikaci... no ale nemá mobil, který by ho zvládal
Vymyslela si velké auto na dálkové ovládní, aby s ním mohla i ven... jenže já nevím, kde takové auto hledat
Nemáte někdo tip?
Na netu budu asi až večer. Zatím pá