Odpolední bobování je u nás taky populární, ale to vyžaduje sníh, který bývá jak kdy a čas. Když jsou děti do 4 ve školkách a družinách, je už dost pozdě, protože je brzy tma. Tak pak ty víkendy. Já jsem teď na RD a děti bývají doma dřív (syna můžu vyzvedvat po obědě a dceru po škole), takže taky si letošní zimu zkusíme užít. No a babička sportovkyně nám vlastně jde do důchodu, tak asi taky bude děcka tahat ven. Tak asi taky budu muset zapátrat, do teď jsem o tom takhle ani nepřemýšlela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.