Ahoj!
Zab, já tohle dělám běžně. V noci schovávám hračky, se kterými si už delší dobu nehrají. Dám na půdu a po nějakém čase - pokud si vzpomenou - snesu zpět. Nebo schovanou hračku postavím ráno doprostřed pokoje
. To je pak radosti!
A já jsem dokonce Damíkovi pod stromeček (měl rok) zabalila hračky po Hynkovi, nic nového jsem nekupovala. Stejně ho zajímal jen balící papír a nalepovací kytky na něm. Hynek si vůbec nevzpomněl, že něco takového měl. Naopak byl šťastný, že si může hrát s ním. Jinak Dami byl od malinka fascinován velkými hračkami. Přišla jsem na to někdy v 7m, dávala jsem ho na břicho na zem a kolem něj jak hodiny naskládala velké hračky. On se točil na břiše jak ručičky hodin a výskal
. U Hynka by mě ani nenapadlo mu v tom malém věku koupit nějakou velkou hračku - jen na okukování. To je zas pro změnu výhoda sourozenců
.
Zerat, díky, kouknu. Pro mě je to docela velká částka. Uvidíme, možná to nechám až na narozky.
Třešničko, další příkrm by se měl dávat až poté, co jsi na plné dávce prvního. Pokud tedy nepotřebuješ spěchat se zaváděním příkrmů (např. když se dítě úplně odstaví od mléka). Ideální je asi po 14 dnech. Ale někdo jí plnou dávku už po týdnu, někdo po měsíci. Nech to na Davídkovi.