Jinak díky holky za rady ohledně odstříkání,asi ale vždy odstříkám ještě večer,když moc z prsa nepojí,protože mě to většinou v tu jednu jak se malý až bolí,chodím docela brzo spát po deváté hodine a jsem tuhá jak rohlík do deseti minut,je to jedinné,kdy se můžu vyspat víc jak 4 hodiny v kuse,pak už se budí co tři hodiny v noci,tak toho využívám.
No dneska odstříkání nebude potřeba,blbec když jsem včera viděla,že malý zvalil 60 ml kaše a to jsem ji dělala na dvakrát po 30ml,protože jsem nevěděla,že tolik sní,tak jsem dneska udělala rovnou 80tku a snědl s bídou 40ml a prostě nechtěl,první se mi to zdálo husté,tak jsem to trochu naředila a odmítl víc,takže to tak akorát letí do dřezu.Tak jsem ho dost dokojila a bylo.Myslím,že u nás to bude na dlouho,než se dostane na plnou dávku,abych nemusela dokojovat.
Jsou dobré stranky www.kojení.net.Je tam i o zavádění příkrmů a je tam přesně napsané,to co si Jájo psala,že až se dostane na celou dávku jednoho příkrmu,tak se teprve přidává další.Vůbec celkově ty stránky jsou super,at už jsou problémy s kojením,nebo příkrmy,prostě člověk tam najde něco,akorát otázky už jsou placené,což je mínus.No na druhé straně je tam tolik zodpovězených otázek,že jsem se dočetla všechno na co,bych se chtěla zeptat.