| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Byli jsme minulý víkend. Dvouleťačka seděla celou dobu s údivem a otevřenou pusinkou :) Mě občas zatrnulo, když nahnali všechny ty bílé koně na podium, trochu jsem se bála. Program měli kouzelnej, nenudili jsme se ani chvilku. Vstup do zvěřince mi trochu vadil (zkásli nás o 150Kč - 2 dosp. a dvouleťanda) a stejně jsme to ani nestihli projít, za chvíli už bimbali, že začíná představení. Navíc v půlce areálu byla břečka, tak se tam špatně chodilo. To ale asi jediné mínus.

Focení s tygříkem bylo hezký, Kačera Donalda dcerka taky obdivovala. Zkusili zkasírovat, já odmítla, nejsem blázen. To tak prostě bejvá.

Pravda, ledový čaj (0,3 l) za 60 nás nemile překvapil, ale budiž, asi jsme to měli čekat a vzít si pití z domova.

U záchodů jsem ocenila čistotu, nikde nic nesmrdělo a nebála jsem se sáhnout si pro papír, jako jinde. Turecké wc mě trochu překvapily, ale dalo se přežít, jen nezvyk. Vyčůralo se i dítě.

Při odchodu se s námi osobně loučil principál cirkusu, přišlo mi to pokorné a milé.

Za nás - čísla měli bezvadný! U některých se tajil dech a peněz určitě nelituji, dcerka žvatlala o konících ještě dva dny.

Jo a s lístkama (MC Donald, dítě zdarma) nebyl absolutně žádný problém. Přišli jsme, ukázali, zaplatili jen za nás dva a bylo to. Bylo to moc hezké odpoledne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.