Ahoj Leni,ať se kluci brzy uzdraví
Já mám v práci frmol.Začala tam sezóna,je to tam fakt hektický,do toho se to musím učit,do toho mě teď čeká poslední týden školení.Střídáme se s Ondrou na protisměně,takže ten co má volno vyzvedává děti a chodí s Kryštůfkem na tréninky.Teď mám volný víkend,takže jsem byla včera i na turnaji ve fotbale.Moc mu to ještě nejde,ale líbí se mi jak ho to baví a je do toho úplně nadšený
![~R^](/g/s/10.gif)
Emička ve školce dobrý,už tam i spinká
![~6~](/g/s/35.gif)
Má prý kamarádku Tejezku
Kryštof si zase ve třídě našel kamaráda taky Kryštofa a Denise (u něj ho fascinuje,že se jmenuje stejně,jako náš pes
![~t~](/g/s/20.gif)
).
Jinak už se učí písmenko "m".Psaní mu moc nejde,má tu ruku takovou rozklepanou.Za to angličtina...to mě až překvapil,že po cca třech vyučovacích hodinách se umí anglicky představit,ale s krásnou výslovností.Mají rodilého mluvčího,který,je prý fakt srandovní
V úterý budu mít sakra fofr.Ondra má v práci celodenní školení kvůli jedné mašině,já budu na školení v Praze,budu muset fofrem vypadnout,stihnout ve tři rodičák ve školce a pak letět i s Emčou do školy,kde je zase seznamovací odpoledne,pro prvňáčky a jejich rodiče.Tam to začíná ve čtyři.Tak tam radši pošlu tchýni,kdybych měla přijet později,ať tam není sám.
Někdy si říkám zlatá mateřská