Hezkou neděli přeji!
Třešničko, vůbec bych si tím já osobně nelámala hlavu. Já jsem u obou holek začala mrkví... a až mi jedly v pohodě zeleninové příkrmy, tak jsem zaváděla ovocné a příp. s kefírem... Když dáš hodně brzy ovoce, tak opravdu riskuješ, že začne zeleninu odmítat. U nás obě jedly v pohodě - neznám, že by jíst nechtěly. Naopak chtěly to co jíme my
Poradit neumím, ale přiznám se, že jsem si už kolikrát říkala, že dřív ženy vychovaly děti intuitivně či dle sebe
a dnes jsme či jsou všechny ženy vystresované, aby to či ono neudělaly špatně a týká se to často i výchovy apod.
Jáji, auto nejlevnější není, to je pravda, ale musím říct, že je naprosto bombastické. Složili jsme se na něj s babičkami, tak nás to tolika nezatížilo
Tohle není za život Martinky první, takže to srovnání mám - tady je skvěle řešené ovládání - žádný jen drát, ale ten drát je potažený gumou; dobře je řešený i ten drát, který čouhá z auta a díky kterému je auto ovladatelné... jezdí krásně - holky se nemůžou dočkat, jestli nám vyjde ten náš domeček až napadne sníh a budou s autem řádit okolo domu a v létě pak s autem vyrazí k rybníku, který je nedaleko a auto bude plavat
Já jsem nejvíce zvědavá na to plavání
Oslavu Martinky už máme za sebou, tak mi padl kámen ze srdce. Tento rok si prvně oslavu organizovala sama a dopadlo to málem dost bledě
Domluvila 4 kamarádky. Jedna je cizozemní a její maminka ji na oslavy nepouští
a druhá zase zapomněla, že jde na svatbu a třetí ztratila pozvánku, tak to vypadalo, že nebude mít jak dát vědět, že chce přijít a to naše "telátko" jí řeklo, že ji má najít - že by jí mohla dát na mě telefonní číslo jí nějak nedošlo
Tak jsem na poslední chvíli obvolávala maminky, jestli někdo nemá telefon na tu holčičku
Nó snad oslava dopadla dobře!
Tak a máme zase na půl roku klid - než přijdou Šárky narozeniny