Přidat odpověď
No já tou zeleninou začnu stejně až nejdřívě za 3 týdny,prostě jak bude mít 6 měsíců.Zatím mě do ní doktorka netlačí,tak třeba i tu plnou dávku kaše do té doby dá.A když ne,nebudu to řešit.Kámoška krmí prcka na uměle výživě,tak začínala přikrmovat od 4 měsíce kaší a od 5 měsíce zeleninou a nic ji doktorka neříkala,že by měla zeleninou začít,až jak sní plnou dávku denní porce kaše.Navíc mi se zdá,že 150 -200 ml kaše je strašně hodně a že mi toto snad ani Tomášek nesnědl ani v 9 měsících.Jinak s přesnídávkama a ovocem samozřejmě počkám až bude jíst zeleninu v dostatečném množství.To bych si ani netroufla dát dříve,jen si myslím,že kaše je jen hustší mléko a že je docela jedno,kdy se přidá ta zelenina,že by to vliv na to,jestli ji bude papat nebo ne nemělo mít.To je jen můj názor.Kaše je bez chuti,teda tu co zrovna mám opravdu nesladká rýžová.Ale jak říkám na zeleninu má čas do 11.října.Pokud mě do ní nebude hnát doktorka.
Zerat my taky kupovali drahé hračky ted Tomíkovi na narozeniny jedna stála skoro 800 kč a druhá taky tak tu dostal od babičky.Jsou to hračky bruder traktor a hasičské auto,co houká a stříká vodu.Jsou kvalitní,tak i něco hold stojí.
Předchozí