Rozumím tomu dobře, že tepelně opracované potraviny, které dám hned po uvaření do vyvařených sklenic mám po 24 hod sterilizovat 1x, protože případné Clostridie v teple během chladnutí vyrostou a následná sterilizace je zničí? Já jen, že zeleninová a ovocná jídla sterilizuju jednou, masová 2x, tak jestli to i tady 1x stačí. Díky za odpověď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.