Přidat odpověď
Jinak Jájo o zánět v prsách opravdu zájem nemám,stačilo mi jednou po příjezdu z porodnice a doufám,že ho nebudu mít znova.Zapamatovala jsem si,že jakmile budu pocitovat nedejboze,ze to na me jde,tak rozehnat tvarohem než půjdu k doktorovi.Prsa si pomalu,ale jistě na menší večerní kojení zvykají.První den byly hodně nalité v noci,ale ted už se to zdá v pohodě.Já bych ráda odbourala noční kojení.Vím,že je lepší kojit v noci,že se více tvoří mlíčka a že každé dítko je jiné.Tomášek mi v tuto dobu spal už celou noc,ale asi to je tímže byl od 3 měsíce hodně na UM,mateřského si už jen pocucával.
A na prvním místě je samozřejmě Davídek.Mě by zajímalo,kam dnešní dětské doktorky aspon teda u nas ve meste spěchaji.Kámoška má syna o 6 týdnů mladšího,než náš Davídek,celou dobu ji nádherně přibývá jde mu to spíš vše na váhu jak na delku má už přes 7 kg a už má začít přikrmovat a to má ukončené 4 měsíce.Nevidím důvod u ní.Spí ji hezky,na umělém mlíko není.Podotýkám asi je to tímže je její doktorka matka naší doktorky,tak mají v tom prostě stejný názor,stejně tak jsou zajedno i v očkování dvě vakcíny naráz atd.Prostě to nechápu,kdyby byl na UM od počátku tak to pochopím,ale když není a mlíka má dost,přibývá ji taky krásně oproti našemu Davídkovi je to fakt macek.
Předchozí