Přidat odpověď
Třešničko, Prevenar vůbec neřeš, buzerovat tě budou jen kvůli Hexe.... no a když píše Jája, že měl Hynek mezi 1. a 2. dávkou pauzu 6 měsíců, tak bych byla úplně v klidu a oddálení se vůbec nebála. Přece nenecháš naočkovat dítě oslabené po 2 ATB a navíc když má bakterii stále v sobě. Třešni, už jsme o tom tady psaly, ač tvůj názor je rozumný, správný, tak se snadno necháš zmanipulovat okolím. Sama cítíš, že očkování by být nemělo, ale protože buzeruje doktorka, tak uvažuješ, že bys své dítě poskytla k očkování jen abys měla klid.... Třešni vzpamatuj se, používej svůj rozum a své city - je to tvoje dítě, ty za něj zodpovídáš. Jediné co dr. případně může (nemusí) je nahlásit tě na hygienu, že nespolupracuješ při očkování.... než dojde na setkání z hygienou bude třeba Davídek úplně v pořádku a bude schopný očkování.
No nebo můžeš použít odsuvnou výmluvu, že jste se setkali s neštovicemi a že jste v inkubační době - tj. 21 dní, tím získáš 3 týdny.
Já jsem sama zvědavá - na 5-ti leté se prý dává Hexa.... jenže my máme tu vakcínu, někde jsem myslím četla, že při vakcíně se nesmí očkovat, uvidíme jaký bude mít dr. názor, každopádně já jí očkovat nenechám. Nějak mám pocit, že kombinovat 2 různé "léky" které zasahují do imunity by nebylo dobré.
Navíc my jsme měli "narušený" ten očkovací kalendář už na začátku. S Hexou jsme začínaly
Předchozí