Přidat odpověď
jj právě malá kolečka se mi nelíbila, přijdou mi nebezpečná
zase na druhou stranu, Lucka hodně jezdí na chalupě a naší vesnickou silnici a vesnický terén by nezvládla ani ta JD Bug.... kdo ví jestli časem nedojdeme ještě k té druhé..... ono je to kromě skladování i o převážení. Momentálně má na chalupě kolo a v Praze koloběžku, protože odmítám převážet velké krámy. Celkově nerada jezdím jak stěhovák. To mám radši všechno dvakrát. Ale co si budem povídat, všechno 2x je zase nákladné finančně. A teď tím nemyslím jen vybavení pro Lucku.... teď jsem zrovna řešila dortovou formu, na chalupě mám malou, v Praze velkou, jenže jsem zrovna potřebovala na chalupě větší dort, tak jsem jí vezla tam, v neděli zpět, protože původně byl v plánu dort na dnešek pro holky ze školky..... no a když se takhle nastřádá víc věcí, tak pak jezdíme jak stěhovací vůz. To jsou boty pro Lucku, třeba holinky už máme dvoje.... proto jsem strašně ráda když dostaneme na Lucku někde starší oblečení na donošení, že ho máme na chalupě a nemusím řešit věčné stěhování. Bohatě stačí řešit jídlo a léky.
Předchozí