Otcem by manžel zůstal i nadále. Jestli je dobrý otec, podílel by se na léčbě syna i po rozvodu. Nebo myslíš, že ne? Já myslím, že život je krátký na to, aby si člověk 20-30 a více let říkal, že představa o ohleduplném a milujícím partnerovi je pohádka a srovnával to s princem na bílém koni. Samozřejmě chápu, že je to tvůj život a tvá volba. Tak promiň, nechtěla jsem se tě dotknout. Jsi mi moc sympatická a myslím, že jsi i hodně silná. Já jen, že i lidé na tom vozíku se zamilovávají a mají partnerské vztahy. I lidé s nemocnými dětmi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.