Jednoduse, musis ji pred varenim nekolikrat prolit studenou vodou a vyplavit z ni prebytek skrobu. Pak nalit cistou vodu¨(hladina cca 1 cm nad vrstvu ryze), lehce osolit a nedavat na nejvyssi plamen, varit pod poklickou. Sem tam promichnout vareckou. Ze je varena poznas, ze Ti zacne delat para pruduchy. Jo a je lepsi volit vetsi nez maly hrnec. Hodne se mi taky osvedcilo vmichat do ni po uvareni kapku oliv. oleje nebo masla. Pak je akorat a hodne chutna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.