Pokračování to už nemá. Já v létě na chvilku odešla, nemohla jsem s ním být v jednom baráku. Chtěla jsem si vše promyslet. Pak jsme se sešli a vše si vyříkali. Vlastně jsem mu chtěla dát prostor..a nakonec i sobě. Byla jsem spíš nalomená se rozejít..máme hodně rozdílnou povahu a z toho všechno vychází a to, co pro mě je nepředstavitelné, on tak nemusí vnímat. Takže jsme se pak po týdnu sešli, vyříkali. A od té doby to je i hezké..jen já prostě mám své slabé chvilky..a ta propast tam pořád je a asi se bojím něco překročit, do toho opět spadnout???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.