k připalování rýže přispívá především obroušený škrob, který sedimentuje u dna. Proto se rýže proplachuje (plus ji někdo chce mít taky míNˇlepkavou). Ani nepropláchnutá rýže se nemusí připálit, pokud je vhodná konstelace dna hrnce a typu plotýnek. Na plynu se připaluje víc než na elelktřině, v hrnci s tenkým dnem se připaluje víc než s těžkým dnem.
Mně se rýže připalovala na chatě, kde je kombinace plyn s proměnlivým výkonem a občasnými záhadnými vyšlehnutími, plus staré vyřazené plecháče. Doma se mi připálila leda tehdy, že jsem na ni pustě zapomněla a zcela se vyvařila a shořela. Jinak to tu mám takřka nepřipálitelné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.