ahoj,
aha, tak přeci jen se v 5-ti letech očkuje. No máme zprávu od neuroložky, navíc vakcínu - očkovat nedám.
Třešničko, taky si nemyslím, že by mu očkovali první dávku znovu. To jsem jen psala co by se případně mohlo stát. Že by se někde nakazil pokud se očkování o měsíc nebo dva odloží si nemyslím - nebála bych se toho. Ještě měli nějak posunuté nebo dokonce dlouho propadlé očkování (Hexu) Petra s Haničkou - třeba se ukáže.
Já mám žádanku na moč, 2 zkumavky tak si to v pondělí až půjdem s Luckou na 5-ti letou odnesu do laborky a uvidíme, výsledky prý budou za týden. Jsem chtěla napsat preventivně něco kdyby mě zas chytil močák do zásoby - řešili to 2 chlapy..... Láďa jde z polikliniky a volá a chlubí se všechno mám, do toho hovor neznámé číslo to zvednu "Láďa tu nechal ten recept, tak ať se vrátí" přepnu hovor zpět na Láďu "nechal jsi tam ten recept" "no jó on mi ho M. zapomněl dát, jsme si povídali a asi zůstal v tiskárně"
chlapi - jeden to svádí na druhého
.... a to to prosím měl Láďa na papíře napsané co všechno má zařídit.
Sám byl ráno na sonu břicha, pořád kvůli tomu IgA. Tak má jen mírně zvětšená játra a nějaký zpěněný obsah v žaludku.... ale M. na to koukal a prý že je to v pohodě..... takže odtud asi taky jeho IgA nepochází..... no uvidíme co mu vymyslí imunoložka dál
.