| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Radou, děkuji! Václavák je dobrej, nezabloudím :-)

Meli, o tom řezbářském kurzu bych taky uvažovala. Teda musela bych vyslat syna s tatínkem, já jaksi hodlám v nejbližších dnech (dle dr spíš týdnech) rodit (mmch tak poznáte v Zákolaneh mě, 3 děti, břicho před rozpadem, pochybuji, že by tam byla podobná kombinace), a ten tedy teď není doma, abych se ho zeptala. Ale máme teď téma les (díky za tip ze skeletováním listů!) a chtěla jsem nějakou práci se dřevem. Taky jsem tu našla skvělé tipy, na které jsem se chystala, ale nějak je furt hnusně a já jsem čím dál méně pohyblivá (a nemám takové ty zahradnické kleště), tak ani nevím, jestli to dotáhnu.
Akorát my máme teprve šestileté dítě, tak nevím, jestli na to ještě není malý. Jakože já bych ho poslala všude možně, ale prvak jestli by ho to bavilo a druhak jestli to má v šesti letech vůbec nějaký smysl ~f~.

Taky jsem chtěla poděkovat za ten tip na jednotažky, děti to moc bavilo, "kupodivu" mnohem víc, než klasické cvičení na uvolnění ruky. Hodlám se k tomu vrátit.

Chci se zeptat vás, kdo máte prvňáky, taky bojujete s tím, že jim některé věci (konkrétně písanka) tak strašně strašně strašně trvají? Já pak přemýšlím, kdy dělat pokusy a různé projekty, když nám konkrétně toto zabere tolik času. Neděláme to tedy denně, nemusíme spěchat (čte normálně a píše velkýma tiskacíma) - ale tak se těšil, že bude umět psací písmo, no a neba a nebaví... Prý: Já se těším, až to budu umět, maminko, ne až se to budu učit.~b~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.