Angreste, kdyz mluvis o dusenych masech v papinaku... Dnes jsem delala (poprve v zivote ;-)) segedin podle nejakeho receptu od zname - kratce orestovat maso poprasene moukou, pak dusit s trochou vyvaru, cibulkou zaprasenou paprikou... A bylo tam neustale zduraznovano, ze jak je to maso s moukou, ze se to rado chyta, takze behem duseni obcas michat. A fakt se to trochu chytalo, takze jsem si netroufla pouzit a zavrit papinak. Da se papinak v tomto pripade pouzit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.