Já papiňákuju jedině bez mouky, s moukou to může být i nebezpečné, kdyby to vy\kypělo (což by teda nemělo v tom tlaku, ale nikdy nevíš), tak může mouka zalepit pojistku. Sice to má další pojistky, takže to nebouchne, to zas není třeba se bát, ale když se pojistka zablemcá, tak se pak hrozně blbě čistí.
Věci rovnou s mukou dělám v liti%náku. Věci z papińáku pak případně hustím jíškou. Ale já zas nějak moc nehustím.
Případně přímo v vpapiňáku hustím chlebem, ten nevykypí a normálně se tma rozvaří a dá se tam dát hned před zavřením.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.