Přidat odpověď
Noemmi, tak záleží, jestli by tvůj syn měl o praci se dřevem zájem, náš syn , ten chce vždy vše vědět kam jde a co tam bude dělat a o tomhle kurzu už se bavíme půl roku, už si sám zkoušel něco dlabat, pilku už má taky 2 roky , loni dostal kosu.. ..samozřejmě se v takovém prostředí pohybuje pořád , vidí tátu jak řeže atd...není to pro něho nové,záleží na tobě , co svému synovi dovolíš..,
Dnes je u nás zase na pořadu dne plstění, děti to chytlo, koupila jsme totiž takovou duhovou plstěnou podložku, tak jsem dnes plstila slunce a děti budou dělat ostatní planety..jen nevíte někdo přesně jak se plstí za mokra, moc mi to nešlo..
Mám dotaz, dnes jsme koukali na krátký dokumet o sluneční soustavě, bylo tam, že se Venuše točí jako jediná od západu k východu, není to blbě? Vždyť Země se točí od západu k východu, nebo jsme mimo Já? A ještě , že jedna planeta, teď zrovna nevím která, má sklon osy 98 stupňů..trošku nechápu, jak si to mám představit...ale to jen tak, že mě to vrtá hlavou a zajímá mě to..
Předchozí