Jo a ještě se chci ujistit, že délka zavařování se počítá až od dosažení požadované teploty? A nemám-li teploměr, jak tedy odhadnout správnou teplotu, předpokládám, že se to sugo má zavařovat při 80-90°C, takže přivézt k bodu varu a pak trochu ztlumit a udržovat těch cca 20 min či déle...?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.