Májjo, četla jsem snad všechny příspěvky, ale jeden způsob vytápění jsem nenašla a možná by zrovna vám něco vyřešil. Před lety, kdy jsme ještě nebyli rozhodnuti odejít z bytu na RD jsme hledali možnosti vytápění koupelny - paneláková, bez otevíracího okna... protože jsme potřebovali, aby šla koupelna odvětrat, což má na starost větrák a zároveň vytopit, vysušit tam ručníky... Bylo nám jako nejschůdnější a nejlevnější vytápění doporučeno koupit topící těleso, které je připojeno do el. sítě, ale zároveň je v něm napuštěný speciální olej, který se nahřeje, termostat vypne a až se olej zase ochladí, tak znovu zapne... Mám ten dojem, že tento způsob vytápění nebyl ani nikterak drahý... My jsme nakonec koupelnu vytápěli 9 let el. konvektorem, který měl termostat a když ochladl, tak sepnul, ohřál a zase se vypnul. Měli jsme z toho strach taky, jak nás to bude ruinovat, když celou zimu budeme takhle topit od večera do rána. Bylo to v pohodě
Ad udělat další topné těleso - šla bych do toho, jen v případě, že tento byt a rozdělení místností berete jako vaši konečnou, protože v případě, že ho pak budete chtít prodat by tyhle komůrky, další topné těleso mohlo být pro budoucího kupujícího bráno jako další práce a tudíž by byt nechtěl. I proto bych já další topné těleso nedávala a spíše to dočasně řešila jinak