| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Májjo, četla jsem snad všechny příspěvky, ale jeden způsob vytápění jsem nenašla a možná by zrovna vám něco vyřešil. Před lety, kdy jsme ještě nebyli rozhodnuti odejít z bytu na RD jsme hledali možnosti vytápění koupelny - paneláková, bez otevíracího okna... protože jsme potřebovali, aby šla koupelna odvětrat, což má na starost větrák a zároveň vytopit, vysušit tam ručníky... Bylo nám jako nejschůdnější a nejlevnější vytápění doporučeno koupit topící těleso, které je připojeno do el. sítě, ale zároveň je v něm napuštěný speciální olej, který se nahřeje, termostat vypne a až se olej zase ochladí, tak znovu zapne... Mám ten dojem, že tento způsob vytápění nebyl ani nikterak drahý... My jsme nakonec koupelnu vytápěli 9 let el. konvektorem, který měl termostat a když ochladl, tak sepnul, ohřál a zase se vypnul. Měli jsme z toho strach taky, jak nás to bude ruinovat, když celou zimu budeme takhle topit od večera do rána. Bylo to v pohodě ~;)
Ad udělat další topné těleso - šla bych do toho, jen v případě, že tento byt a rozdělení místností berete jako vaši konečnou, protože v případě, že ho pak budete chtít prodat by tyhle komůrky, další topné těleso mohlo být pro budoucího kupujícího bráno jako další práce a tudíž by byt nechtěl. I proto bych já další topné těleso nedávala a spíše to dočasně řešila jinak ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.