| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tuten... děkuji, ale jak já říkám "dokud to neuvidím černé na bílém, tak se snažím držet nohama na zemi", ale zase se během týdne ozvalo dalších 5 zájemců, tak to by bylo, aby nebylo ~:-D Ale je pravda, že lidi si často neuvědomují , co vše může vadit. Samozřejmě pokud chci byt na stálo, tak neřeším to a tamto a ono, ale přemýšlím-li o tom, že tam nezůstanu na věky, tak to fakt chce přemýšlení ~d~ Jde totiž mimo jiné o to, že nikdo Ti nikdy žádné stavební úpravy nezaplatí, protože nechce se lidem moc dělat kompromisy. Je fakt, že každý byt má svého kupce platí, ale ne v dnešní době, kdy se prodává bytů tolik a v podstatě i v rámci lokality můžeš vybírat z podobného typu několik různých... Zrovna jsem se bavila se skoro sousedkou, že už rok prodávají byt a nemůžou ho prodat. Ani mě to moc neudivilo, protože chtějí za 2+1 poloviční rozlohy defakto totéž co my za 3+1. Jenže oni udělali drahé úpravy a chtějí je zaplatit... v tom třeba já vidím mínus. Ale to už tu plevelím ~f~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.