Zerat, jasně, však jsem psala, že po 20ti letech už je rekonstrukce/nerekontrukce. Nicméně žít někde i těch 5 let mi přijde hodně a rekonstruovala bych, možná levněji, ale určitě ano. Případ tvojí známé je pro mě klasika, jsou to přesně ty rekonstrukce, které se nám nelíbily a byt jsme nekoupili. Pro někoho je super rohová vana v pidi koupelně a pračka v kuchyni a někomu vyhovuje sprchový kout a pračka v koupelně. A to ani nemluvím a použitých barevných kombinacích.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.