Přidat odpověď
takže když si to shrnu:
- první den 20 minut na 85°C a druhý 45 minut na 100°C
- víčka utáhnu na fest hned napoprvé, mám skleničky od různých oliv, marmelád apod.
- sklenice ponořím komplet celé
A teploměr na zavařování bych tu měla mít cca do půlhodiny, vyslala jsem pro něj muže, takže se budu řídit přesně teploměrem
děkuji všem za rady, naštěstí mám Vlachovou i Angreštovou doma, tak jsem to tu během dopoledne ještě studovala, akorát teda, má-li někdo tu Vlachovku, ona v receptech pak jen odkazuje na postup A či B při sterilizaci a já ho tam zaboha nemohu najít podrobněji rozepsaný, buď jsem slepá, blbá či úplně vypatlaná, má-li ji někdo doma, může mi napsat stranu, kde je ten postup A, B rozepsán?
Předchozí