ahoj,
jenže Davídek není po nemoci, Davídek stále bakterii v moči má. Budeš muset být opravdu dostatečně asertivní, abys ho před dalším očkováním uchránila. Dokud nebude mít v pořádku moč prostě bych neočkovala..... prostě bych jí řekla, že se očkování nebráním, ale že nehodlám očkovat dítě oslabené bakterií a že jakmile se baterie zbaví, tak pokud nebude jiná okolnost, tak že ho po 14 dnech necháš řádně naočkovat.
Třešničko držím palce abys to dobře zvládla - dovedu si představit že to nebude nic příjemného, ale jsou věci nad kterými člověk prostě nemůže mávnout rukou. Dr. chce sice plnit plán, ale dítě a případné následky budeš řešit ty, ona bude ta co má splněno.
Lucka pořád kašle, rýma nám zežloutla, tak doufám, že se z toho přes víkend vyhrabe a nebude hůř. V pondělí jdeme na 5-ti letou a já bych si chtěla při cestě na polikliniku hodit svojí moč do laborky, tak jsem zvědavá jak nám to klapne.
Copak já, mně je to jedno, já si moč můžu dát i kterýkoliv den později, já to mám jen jako kontrolu po těch ATB (i když předběžně jsme domluveni že v pondělí), ale nevím jestli pokud Lucka bude mít kašel a rýmu jestli mám jít k dr. jakože na poradnu nebo tam jen zavolat a nechodit
....
Včera bylo nádherně, sousedi mají rodinnou kartu do ZOO, tak jsme si jí půjčili (my jsme jim půjčovali na začátku roku naší, ale ta už skončila) a vyrazili jsme odpol do ZOO. Bylo nádherně, moc jsme si to užili.