Miluju fazolový guláš. Doma mi to nikdo nejí, bohužel. Nejprve se uvaří fazole do měkka, v tlakáči třeba, tam to trvá cca 20 minut, namáčí se přes noc. A vedle v hrnci se udělá základ, na cibulku nějaký točeňák, mletý by šlo atd., rajčatový protlak nebo rajčata, dokořenit podle chuti, provařit a smíchat s uvařenýma fazolema.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.