Přidat odpověď
Přečetla jsem si Vaši zkušennost s tchýní i všechny reakce tady. Je mi až úzko z některých, které Vás osočují, že se neodstěhujete atd. - to jsou právě zrovna TY, které jednou budou taky ty hnusné tchýně. Reakce : slevit z ekonomických výhod a další kraviny co tady čtu, může napsat jen nezodpovědná baba, která chce být důležitá. Já zažívám to co vy, už 11 let. Mám tady ve vesnici dost dobrou práci, kterou jsem si vydřela zkušennostmi, vzděláním, praxí. Dům jsme poopravili, přistavěli (jen za 2 miliony) a bábu máme jako věcné břemeno, dcery tady chodí do školy a mají tu svou pozici, kamarády, takže? Brečím po nocích a držím jazyk za zuby, protože odstěhováním bych udeřila ranu mnoha lidem !!! Bába má ještě maminku (mimochodem zlatý člověk, bude jí 94 let), takže jestli má kořínek po ní, bude tu ještě 30let a mě bude skoro 70, tak pak si asi zařídím život dle sebe, sranda ne? :D :D :D. Nevšímejte si těch zlých jazyků co sem píší, nechápu, ale proč to dělají, vždyť tady jde o to poradit a ne někoho ještě urazit a dostat do větších nesnází. Přeji Vám, nebo spíše NÁM,hodně zdaru a síly.
Předchozí