Ahoj, tak máme za sebou 5-ti letou prohlídku.... máme tam novou paní dr., původní odešla do důchodu, ale na dveřích je ještě napsaná, tak se asi střídají. Zdála se sympatická, sestřička také. Kartu si před naším příchodem nastudovala, takže v pohodě, očkování neřešila, přečetla si zprávu z neurologie, kde je neočkovat, tak si to jen opsala, říkala jsem jí, že stejně máme vakcínu, tak by to nešlo, prý jj jasně.... dokonce mi přišla, že tolik netlačí na pilu co se týká očkování. Dr. i sestřička byly hrozně milé, nemám jim naprosto co vytknout, přijít tam s miminkem, tak jsem spokojená, ale takhle to bylo takové divné
, prostě jsme byly zvyklé na tu původní, tak snad si zvyknem.
Ráno jsem si dala moč do laborky, základní rozbor, že prý bude dneska, kultivace za týden. Lucka ještě pokašlává a posmrkává, takže na školku to zatím nebylo, tak jsme odjeli na chalupu, protože jsme tady museli řešit bazén - jsou tu mrazíky, tak aby nám nezamrzla filtrace a solární panel.... zdravý vzduch jí jen prospěje. Uvidíme jestli pojedem zítra s Láďou do Prahy a půjde do školky nebo tu zůstanem a on přijede v pátek za náma.
Pro výsledky jsem si tím pádem nešla, ale protože jsem byla zvědavá, tak jsem si volala na urologii (tomu kamarádovi), protože on to vidí hned v PC a prý to mám v pořádku, na ten bakteriologický rozbor si mám zavolat v pondělí. I když on právě říkal, že ten je důležitější a pro mě (něj) směrodatnější, že tam by právě mohlo něco být co by napovědělo kde se ten zánět bere.... říkal, že pravděpodobně z pochvy. No já tedy doufám, že tam taky nic nebude. Jsem přeléčená ATB, tak bych o další nestála a o nějaká vyšetření už vůbec ne. Jednak bych měla nepříjemný pocit se před ním svlékat a navíc jsou pro mě všechna vyšetření, která by asi připadala v úvahu (cystoskopie, stěry z močové trubice) bolestivá, takže pokud to nebude naprosto nutné je stejně odmítnu... to už snad radši ta ATB.
Je tu nádherně, pofukuje vítr, svítí sluníčko, za chvíli půjdem se sousedama pouštět draka. Vždycky jsme si to bezvadně užili... mnohdy my dospělí víc než děti
Hned jak jsme přijeli, tak jsem volala do uhelných skladů, jestli by náhodou dnes nebo zítra nepřivezli brikety... no prý objednávají na příští týden
Ale nakonec volali asi za hodinku, že nakládají a jedou
tak abych nemusela jet do bankomatu jsem si u sousedů půjčila peníze (a hned jim je poslala na účet) a brikety už máme složené
. Tak další starost z krku.
Takže dneska vcelku úspěšný den