Přidat odpověď
Pangas je většinou z Vietnamu, kde se krmí tak, že mu nahází schnilé odpadky do vody a protože je to velmi žravá ryba, tak se po tom vrhne, takže v nejchudších rodinách ve Vietnamu se takto živí polovina národa, která dřív pečlivě a pracně pěstovala rýži. Takhle prostě někde vybagruje zbytky z odpadů, včetně nejrůznějšíích chemických sra.ek a hodí se to rybám, které se pak vykupují.To je pangas a maso z něj.
Kuře z Polska je zvíře, které nevidělo potravu a kdyby žilo dýl, tak mu "vybouchne" žaludek, protože je krmený jenom hromonama, aby v 4 nedělích mělo tu samou váhu co několika měsíční kuře. Ty hormony se samozřemě nikam nevypaří, ale ukládají se do toho masa. To je jako pěstovat kytku a lít na ní litra hnojiva a pak ji sníst s tím, že je určitě zdravá.
Všechno co sníme je uloženo navždy v našem těle, u dítěte, které se vyvíjí i v kostech a orgánech, lidské tělo je tvořeno vodou a živinami, které sníme. Bohužel i všemi hormony a chemickými látkami. Hodně chemických látek oblivnuje látkovou výměnu, strukturu DNA a všechny další procesy, schopnost zabránit rakov. bujení. Kvalita stravy ovlivňuje zdravotní stav naprosto zásadně.
Předchozí