Nemám aktuální zkušenost, protože nemám pro své děti hlídací babičku, ale mě osobně odchovala moje prababička. Bohužel neznám její přesný rok narození, ale znám rok narození babičky a můžu rozumně předpokládat, že v tom roce už bylo prabábě 18 let. V tom případě by byla cca ročník 1914 a mě hlídala od 1979 do 1982 na denní bázi. Takže zjednodušeně: mezi 65 a 70 lety? Vlastně ji podezírám, že byla spíše o něco starší. Byla naprosto báječná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.