Přidat odpověď
Jezdíte jen tam, kde jsou restaurace?
Když to vezmu zpětně, kde jsme byli naposledy - Plzeňská ZOO a Dinopark. Tam jsou veřejné záchody, kde, kupodivu, mají i umyvadla a vodu. Taky máme pro sichr vlhčené ubrousky, teď kvůli miminu, ale nosili jsme je i předtím. Do restaurace jsme zašli taky - na hranolky, limošku a na kafe. Takže x možností umýt si ruce. Z těch nabízených věcí, co měli v té restauraci, mi nic nepřipadalo lepší než to, co jsme měli. Celozrnné bagety s kvalitní šunkou, zeleninou a sýrem. Na lavičce s výhledem na žirafy.
Předtím ZOO v Táboře. Tam je penzion, kam jsme zašli na obr kotel hranolek. Smažák děti nechtěly a hranolky jsme ani nedojedli, jak to byla obr porce. Zato bagety do sebe na lavičceu hřiště naházely hned.
Vlastně to jídlo s sebou vozím spíš proto, že nám to víc chutná. Utratíme tam stejně - limonády, ledová tříšť, hranolky, kafe atp.
Můj muž mě chtěl nedávno k výročí vytáhnout někam na večeři. Ale u nás je to s restauracema fakt bída. Mám mnohem raši jeho lasagně, než ty hnusy, co ti donesou na talíři. Tak mi uvařil on. Otevřeli jsme víno a bylo to mnohem lepší. Restaurace neznamená lepší jídlo, spíše v mnoha případech opak.
Předchozí