Přidat odpověď
Raduno,
Ty si tam domyslis věci, které tam nejsou (zlomyslnost a snahu urazit ), ale sama asimtušís, ze pokud se te Lassiiny a moje komentáře tolik dotýkají a pocitujes je tak osobne, je to proto, ze se ti trefuji do něčeho, co nemáš vyřešené ( a ani neresis, a proto ti to taky pripada porad stejne).
To, ze jsi Lassie a me poslala kamsi, me mrzí, ne proto, ze bych se tim cítila urazena, ale ze mám pocit, ze tim to pro tebe skončilo ( jako ze jsme blby kozy, které si na tobě jen chtějí honit ego) a tim se spokojis a uz ne uvažujes, ze třeba na tom, co říkáme, muze byt i něco jiného než snaha te ponizit.
Ja (a asi nikdo tady) ne polemizujeme s Radunou jako s člověkem, ale s jejími nazory. Tvoji hodnotu to nijak nesnižuje, ale ty nazory mi přijdou tak děsně mimo, ze mi to neda nereagovat. Kdybys to fakt měla podloženy a stala si za tim, tak nad jejich zpochybnovanim Mánes rukou, protože bys proste VĚDĚLA SVÝ. Ale ono to tak asi neni, takže te to zasahne a rozcilujes se a mas pocit, ze te chceme tim, ze máme na věc jiny názor, urazet.
Předchozí