tak já jsem taky z obliga, protože dluhy u VZP jsem, pokud si vzpomínám, taky nevytahovala, ale není výhodnější si v "tučných" dobách, kdy mám těch 60 tisíc, odkládat stranou, abych měla na ty povinné platby?
Takhle totiž při zaplacení toho penále budeš muset ty brambory na loupačku jíst mnohem častějc, protože jim do krku nastrkáš mnohem víc a budeš na tom mnohem víc bita (a potažmo i tvé dítě, které chceš těch brambor ušetřit).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.