Přidat odpověď
Ahojky po delší době.
Třešničko, čtu Tvoje trápení a stála bych si za tím, že chci vyšetření na nefrologii. Dětská nemá tolik zkušeností a odborností. Očkovat bych ho nechala až po kontrole na nefrologii. S Gabčou jsem tam sama chodila asi 6 let a naše dětská byla ráda, že to nemusí řešit ona. Gabča jako malá měla opakované záněty močových cest a po jednom UTZ mi ji málem poslali na operaci, že má nevivynutý močový měchýř (v 7 letech) trvala jsem na další žádance na UTZ, ale jinam (prý to není potřeba, že má jeden za sebou atd) a tam mi řekli, že je v pořádku a žádná operace není potřeba. Momentálně ke stejné doktorce chodím s Radimkem a bez problémů mi napíše žádanku kamkoliv.
Radimek mi v pondělí večer odpadl s teplotou 38 a já ho aktivně odlásila do konce týdne ze školky. Teplotu od té doby neměl jen posmrkává a lehce kašle. K doktorce jsme ani nešli, protože OČR u nás nepřipadá v úvahu.
Jinak u nás všechno v pohodě. Gabča je ve škole spokojená i přesto, že kamarádka ukončila po měsíci studium. V práci jsme oba v klidu a doma nás za 14 dní čeká přestavba koupelny a WC.
Předchozí