| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Loro, když když já si myslím, že Třešničky mudra se rozhodla neřešit nic a očkovat.
Hynek od Jáji měl taky bakterii, taky se sledovala, ale neřešila, jen posilovala imunita - čekalo se s očkováním až se jí tělo zbaví.

Já jsem teď toho o zánětech močových cest načetla celkem dost a logicky mi vyplývá, že bakterie se tam dostane většinou vzestupně mnohdy právě, když je organismus oslabený. Urologické problémy způsobuje v 80% právě E-coli, zabránit se jí nedá, protože do těla patří, ale do střev, takže jen do jiného otvoru. Je tedy potřeba posílit imunitní systém, aby si tělo poradilo a bakterii vykázalo z močáku, kde dělá neplechu do patřičných míst. Ono u Davídka to přesně odpovídá - tělo bylo oslabené očkováním, proto se bakterie rozšířila.... jenže tím mě logicky napadá, že pokud bakterie ještě není zcela vytlačená do patřičných míst, tak aby po další dávce Hexy, tedy oslabení organismu opět nezačala řádit.

Ono to tak bude totiž i u mě .... oslabené tělo virózou, k tomu pohlavní styk, který pomůže k přenosu a tělo dovolí, aby se bakterie zanesla do močové trubice a tam řádila.... protože je tělo oslabené, tak to má u mě rychlý průběh a do 2 hodin od prvních náznaků řezání/pálení mám moč jasnou krev. Prevence jsou probiotika a brusinky, protože oni se nějak usadí na stěně močáku a nedovolí aby se tam usadily bakterie.
Na močák jsem hodně vyčetla Wobenzym..... který jsem začala brátasi týden před zánětem.... ovšem zánět jsem měla v i v lednu a to jsem brala Wob už někdy od prosince, takže cca 2 měsíce. Další co někomu zabírá je Lichořeřišnice, jsou to přírodní ATB, pokud se užívají s klasickými ATB tak zesilují jejich účinek.... a někomu pomáhá Uro-waxom, to je imunoterapie jako prevence při recidivujících zánětech močových cest, právě by to mělo podpořit organismus, aby se bránil bakteriím, které způsobují záněty močových cest. Je ale tuším na recept a cena někde okolo 1000kč na 3 měsíce.
Zatím se na něj nechystám, ale pokud by se mi měl zánět opakovat, tak bych ho asi po poradě vyzkoušela. Dokonce tuším, že jsem ho kdysi brala a pak jsem měla asi 3 roky klid.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.