Přidat odpověď
dcerka nosila z lídlu - ale jiné než mají teď - 2 sezony, ty jejich sněhule a byly to nejlepší boty, co kdy měla, bezohledu na to, že stály ale 350 Kč
byly teplé, nepotila se jí v nich noha a za celou dobu je ani jedenkrát nepromočila. Bydlíme na vysočině, takže "sraček" tu míváme fakt dost. Původně jsem jí je koupila jako náhradní pro případ a nakonec je nosila prakticky dvě celé zimy, loni z nich odrostla a tále jsou moc hezké nezničené, ještě jsem je darovala kamarádce pro dcerku.
Dnes jsem na ty kozačky taky koukala.. nakonec jsem je ale nekoupila a to jen proto, že dcerka má dvoje nové zimní boty z konce sezony a ještě jedny kožené jsme dostali od kamarádky jako náhradní. Ale jinak bych je vzala.. vypadaly moc hezky
jinak od tama jsme už měli x zimníhc co přivezla švagrová pro syna a jsem s nima spokojená, potom tam kupuju malé už třetí rok sandálky a taky bezva za 222 opovídají cenově nejlevnějším z deichmana, ty ale jsou po chvíli jak z popelnice, ty z lídla se přetřou hadříkem a jsou stále moc hezké a i je dál darovávám.
takže bych se toho fakt nebála.. do styku s nožičkou to vůbec nepřijde.. je to ve spoustě vložek i jiných značek
Předchozí