Podruhé jsem se vdávala v květovaných šatech s bílými doplňky, prostovlasá, bez tradičního drdolu. Na svatbě byli naši rodiče a sourozenci s partnery, svědci byli v rámci této skupiny. Bylo to na úřadě, jako nevěstu mě vedly děti z prvního manželství. Obřad proběhl později odpoledne v neděli a následovalo neformální posezení se slavnostnější večeří a bufetem. Celé to trvalo tak 3, 4 hodiny. Moc se mi to líbilo, stálo nás to asi 5 tisíc korun a jsem ráda vdaná. Toleruji nesezdané páry, ale připadá mi přirozené, že žena je vdaná, neměla by ses se svým přáním cítit trapně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.