| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

navařit kotel česnečky a lehnout na víkend do postele
+
já tedy už od těhotenství nedám dopustit na Preventan akut

Už ho zase (coby kojící) 2 týdny beru - páč mě synek opět podaroval bacilovou zoo ze školy ...

Poradila mi to kamarádka, který jsem se ptala, jak je to možný, že má imrvére nemocný díťata a ona nelehne - páč já fakt každičkou synkovu nemoc odstonala (ovšem o stonání v mém případě nemůže být bohužel ani řeč, páč jsem vždycky všechno přechodila~d~, nejsem teplotový typ, takže fungovat můžu, dře to, ale jde to. Složila mě do kolen jen chřipka, to jsem byla doma 3 dny, do práce bych se nedoplazila ani náhodou, byla jsem ráda, že jsem se dostala na záchod. A pak spálová angina - doma jsem byla 1 den, to jsem ale měla štěstí, že v tom byl jak víkend, tak 1 den květnový svátek).
No a ona mi poradila Preventan - v kritickém období ho bere nonstop.

Zkusila jsem ho taky a ta nemocnost byla fakt minimální - poradila mi to právě v těhotenství, když jsem se nemohla vzpamatovat po chřipce, kterou jsem prodělala letos v lednu, kdy jsem byla v 6měs. těhotenství + jsem právě šéfovala rekonstrukci půlky bytu.
Naštěstí ho můžou jak těhotné, tak kojící!

Teď jsem bohužel podcenila v domění, že to už nechytnu (odolávala jsem 14 dní) a smůla - chytla... a nasadila ho pozdě, ale průběh je o dost mírnější než by byl normálně, dneska už jsem úplně v poho, ťuk, ťuk, ťuk...~b~

Já mám naneštěstí blbý sliznice (polyalergik), takže jsem pro ty mrchy bacilový snadná kořist~d~...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.