Ahoj holky, jdu zase pozdravit a "potěšit" nemocné, že naše Šárka rozšířila jejich řady. Včera jsem s ní v noci lítala po dětské pohotovosti, pak ORL... dnes s ní jedu znovu na injekci Penicilinu + kontrolu na ORL a modlím se, aby ji nechtěli nechat v nemocnici a zítra znovu...
Má levostrannou akutní angínu a na levé straně se jí změnila mandle v obrovskou bouli :-( Prý je tam má asi abces a čeká se, jestli Penicilin v injekcích bude stačit nebo to budou muset dál řešit. Dnes s ní ale už šijí všichni čerti, tak doufám, že dostane, jen včeličku a pojedeme domů!
Feketko, gratuluji k baráčku!
My už taky máme vybráno, dokonce už jsme ve fázi schválené hypotéky a čeká nás výběr finálních dokončovacích prací v interiéru a extrieru domku. Vzali jsme nakonec novostavbu, plně nízkoenergetický domek, na malém městě poblíž velkého města - víc sem o lokalitě psát do diskuse nechci
Je to úplně něco jiného než jsme chtěli původně a možná o to víc jsme teď nadšení. Strašně moc jsme se ani nechtěli jet na tento domek podívat a nakonec tam budeme bydlet
Jen mám plnou hlavu toho, co a jak v tom domku nechat udělat... aby se nám tam líbilo a v případě nečekané nouze, aby byl prodejný.
Ale za základ beru, že budeme mít garáž, jedno parkovací stání u domu a byť maličkou, tak zahrádku a budeme koukat do lesa
Budeme mít 4+1, tak se holky těší na dva pokojíčky
Romčo, vy budete mít nakonec koupelnu s hotovým sprchovým koutem nebo obkládaným? My se musíme rozhodnout, jaký dát na domek - nechceme tam klasickou vanu - ráda bych vaničku, kam se dá napustit i voda a aby plnila funkci vany a nad tím
Ad záněty močáku - mě hodně pomáhá opravdu hlídat si pití. Jak vynechám, začnu míň pít, tak už cítím tlaky...
Asi už to nikdy lepší nebude.