Přidat odpověď
děkuji za názory, taky právě přemýšlím, že bych si to nejraději ustřihla, mám pocit, že mě to tam jakoby svědí, jak to asi tělo chce vyloučit , ale jsem na sebe opatrná, a dělá se mi zle jen při představě, že bych si měla něco vytahovat z kůže, tak se raději nechám prohlédnout a případně ošetřit zítra :o).
ještě se zeptám, když už Vás tu mám :o), jsem celkem štíhlá, neměla jsem obří břicho, přibrala jsem 12kg a nahoře mám už jen tři kila, ale břicho mi zůstává - zatím doufám :o), zezačátku byla jizva taková hladká a ted se postupně jakoby zatahuje do kůže, zespoda je to hladké, ale zezhora, nevím jestli tím, jak se tam trochu hrne to břicho , ale nad jizvou začínají být takové tvrdé hrbolky v kůži, počítám s tím, že začnu brzy s tlakovými masážemi, ale zatím se mi to zdá brzy a trochu se bojím, že to bude škaredé ... tedy že jizva nebude hladká, ale taková hrbolkatá ??? měly jste to také, zmizí to časem ? nebo se jizva opravdu jakoby trochu vcucne a ta kůže nad ní se tam nakrabatí a udělá takové hrbolky napořád ?
Předchozí