Hm, asi máš opravdu šit, našla jsem toto: "Jak vypadá kvalitní burčák? „Opravdový burčák je ze zralých hroznů, jakmile je z nezralých, má příliš řezavou kyselinu. Také musí být z odkaleného moštu, a proto je krásně světlý a čistý. Současně burčák musí být živý, tedy aktivně bublat,“ říká Marek Špalek, vinař a ředitel Nového Vinařství. Nejhorší burčák je podle něj hnědý či oranžový, ve kterém plavou všelijaké nečistoty."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.