Romčo, díky moc za odkazy. U nás nakonec musíme vybrat hotový sprchový kout, protože jsme limitovaný obkladači... - musíme bydlet v polovině prosince, takže na to stavaři mají strašlivě krátkou dobu - budou dodělávat celý vnitřek domu včetně podlah, obkladů, zárubní... Podezdívky u sprcháče odmítli udělat, protože prý potom mají dost brzy tendence praskat. Musíme mít sprcháč se sifonem pod vaničkou, protože se tam počítalo v projektu s vanou a my vanu rezolutně nechceme. Takže jsme vybrali sprcháč 100x100 cm, aby byl pohodlně prostorný... Zítra musíme jet vybrat podlahy,- zátěžové lino + dlažbu, obklady, umývadla, baterie...
Jinak obdivuji všechny, kteří postavili domy - já bych to asi nedala
Je fakt, že od minulé středy, kdy jsme na domečku prvně byli už máme kuchyni v návrhu, vybrané interiérové prvky, máme hotovou představu o pozemku, barvě fasády, marmolitu, způsobu vytápění, interiérových dveřích apod. Dnes nás vychvalovali, jak jsme rozhodní... ale jsme přetažení, unavení. Mně se dnes celý den nedostávalo vzduchu, měla jsem pocit, že mi vyskočí srdce z hrudi... stres, stres, stres
Nestíháme se učit s Marťou, která to potřebuje jako prase drbání - ta je myšlenkama na domečku a nesoustředí se
Nejvíc jsem zvědavá, jak dopadne naše sladění kuchyně - vybrali jsme odstín ořech s takovou jemně "žíhanou" světlou fólií - chtěla jsem to v kombinaci s bílou, ale jelikož jsem nechtěla bílý lesk na dvířkách, tak mi to neschválili, prý by boky s dvířky splývaly..., pracovní desku v barvě černého mramoru... ale jelikož je to obrovská kuchyňská linka plnící i úkol spižírny, tak jsem musela odstoupit od granitového dřezu a dalších vychytávek... Teď čekáme na nacenění výběru a modlíme se, abychom se s tím vešli do limitu
Jsou to příjemné starosti, ale...