On je rozdil, kdyz se kluci poperou a rozdil pokud nekdo nekoho bezduvodne napada. Bohuzel resime druhy extrem a prijde mi to naprosto desny. Kluk prijde zepta se meho ditete jestli ma nejaky problem a prasti ho pesti do hlavy. A takto to pokracuje cely den. Resila by jsi toto? Jak rikam obycejne klucici rvacky neresim, ale mam pocit, ze se v dnesni dobe kluci moc nervou, ale spis roste takova ta individualni sikana a agrese.
U druheho ditete ve skolce taky dobra agrese. Nejdriv jsem nevedela proc ma dite na obliceji modriny az pak jsem zjistila, ze chlapecci neumi resit sve spory jinak, nez ze tam mlatej deti. A ted stojis pred otazkou co mas tem svym detem rict, jak se maji branit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.