Je to mozny? Jsem stara konzerva, nazorove trochu vlevo, vetsinou jsem volila vetsi stranu s tim, ze ma sanci dostat se do parlamentu, no a ve volebni kalkulacce mi vychazeji Pirati. A myslim, ze i v minulych volbach mi vysli. Ok, moc toho o nich nevim, kandidaty neznam, nejsem kategoricky proti jim dat hlas, ale obavam se toho, ze mnozi lide si tak trochu podvedome taky budou myslet, ze je to skupina vyhulenych recesistu, jak pise Jarmilka, takze nakonec tvari v tvar dulezitemu okamziku zavrhnou svuj umysl hodit jim hlas do urny. Ale par volicu Piratu tady vidim, tak mozna to nebude tak mimo...
Koukam na ten graf od Jarmilky a premier s dredy by se mi taky dvakrat nezamlouval
Jo, beru to s nadhledem, ale KOHO VOLIT???
Je volebni kalkulacka na netu opravdu pruzkumem tech nejdulezitejsich nazoru na smerovani politiky nasi zeme, nebo je to jen tendencne zamereny test, aby vysla dobre urcitá strana? Poplatek za pametova media, zverejneni v registru smluv, pripojeni k internetu, data z verejne spravy ve strojove citelne podobe, legalizace marihuany, bioslozka v palivech - je to to, co hybe ceskou politikou a o cem se rozhoduje ve volbach?