Jinak pomalu zjištuju,že Davídkovi asi kaše nejak nevyhovuje.Včera snědl jenom 40 ml a víc ne.Dokojila jsem a dala spát.Jedl v sedm hodin jak předchozí den a spal do tří rána.Den předtím snědl 120ml,normálně jí kolem 90 ml,ale vypadalo,že by ještě něco dal,tak jsem dodělala další 30tku a snědl to.Jenže i když jí kolem 90ml a dokojím vždycky do té sedmé večer,tak se mi v jednu ráno vzbudí.A včera tak málo a spal do tří rána.Tak nevím jestli kaše vysadit,nebo je dávat v jinou denní dobu.
Každopádně od pondělí dávame na oběd zeleninu.Tři dny jedl dýni hokaido,aby se vykakal,když měl zácpu,to zabralo a kadí ted pravidelně,někdy dvakrát,někdy jednou denně.
Od včerejška má mrkvičku.Zatím mu vše chutná.Dyni jsem rozmixovala,ale tu mrkev má rozmačkanou vidličkou.Prý mám tři dny dávat jeden druh zeleniny a pak dát druhý,ostatně tak jsem to dělala i u Tomíka.
Jinak máme půlroční prohlídku za sebou.Malý váží 5140 gramů a měří 62,5 cm.Tak je to taková chudá dlouhá žoužel.
Přibral málo za poslední týdny,ale doktorka nic neříkala.Asi ví,že to bylo prostě těmi antibiotiky a oslabením.