Přidat odpověď
prehlizet myslim neni dobre, protoze dite tim spise ma pocit, ze je vsechno v poradku.
ja pri pouziti nevhodneho slova (nekdy ani neni sproste, ale neco ve stylu cool atd. a to taky opravuju) zopakuju klidne celou vetu a slovo nahradim jinym.
sprosta slova - nejak jsme nikdy nemeli problemy, oba kluci reagovali a i ve skolce to vzdycky vychovatele resili, ze se to nerika. takze do hlavy vtluceno nejen doma.
jinak zajimave to resila pred 35 lety moje tchyne - vysvetlovani nikam nevedlo, slovicko bylo moc zajimave, takze sli do koupelny a tam to slovicko opakovali nahlas porad dokola az zajimave nebylo ;D a domluvili se, ze kdyby byly choutky to slovicko zas rikat, tak priste zase jen doma v koupelne :D
fungovalo to.
Hani,
moji kluci od malicka nasim znamym tykaji a rikaji jmenem, kdyz vodi domu kamarady, tak tem ja se predstavuju taky krestnim jmenem a tak mi tykaji.
Tady je to tak bezne. Pripada mi vzdycky divne, kdyz mi v CR deti kamadaru vykaji.
Dobry den X ahoj - tak to mel problemy v CR Marcel, vesel do kramu a rikal jeste v 8 letech ahoj pani prodavacce. Proste Ahoj pro nej bylo shodne s mistnim Hallo, ktere se ale pouziva jak pri tykani tak vykani.
Předchozí