Bohužel jsem dnes zjistila že táta byl jediným členem družstva, kdysi tam měla být i mamka, ale nakonec to nedopadlo a ji bylo řečeno že na tom stejně nezáleží - za socíků to bylo prostě vše jinak asi nevím.... tudíž notářka zahrnula celý byt do odhadu a ne půlku....njn nezbývá než zaplatit, mamku v tom nechat nemůžu... samozřejmě tento výdaj přišel do nejhoršího období v roce - dcera narozky, uhlí na zimu, dlouho objednaný nábytek u truhláře.....ale nedá se nic dělat... copak já se zase zvednu ale myslím na lidi, kteří amjí hluboko do kapsy, vyhodí spoustu peněz za pohřeb a lítání po úřadech a nakonec je ještě dodělá notářská odměna... okrádání za bílého dne posvěcené státem....
Holky díky moc za rady, alespoň mám jistotu že s tím nic dělat nemůžu... Půjdeme to zaplatit vše necháme přepsat a pak už snad budeme mít klid dát se konečně po psychické stránce trochu dokupy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.