| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

u nás doma máme něco podobného , spíše něco horšího. Žena s tímhle má velké potíže. Bohužel má ty horší příznaky, kdy prostě má obrovské změny nálad. Čím dál tím více se to zhoršuje a už to začíná přerůstat v otevřenou agresivitu. Když to " nezvládne" tak vede útok i proti dětem (5+2 roky)a to vůbec netuším co se děje když nejsem doma. Mě a ostatní členy rodiny už ani neřeším. Poslední rok se s ní dá tak nějak mluvit těsně okolo ovulace a 2 a 3 den krvácení. (A to ještě jen když se mi podaří trefit tu správnou chvilku a musím se jí týden předem vyhýbat, aby se se mnou vůbec bavila a nebyla nafouklá). Jinak nejsme schopní se domluvit, ani kdo půjde do školky. I to je důvod, aby na mě vyjela. Už jsem byl u jejího gynekologa, chodíme k psychologovi na párovou terapii, radil jsem se se svým obvoďákem. Ale PMS - PMDD tak nějak jako by neexistovalo. Na psychiatrii se musí dobrovolně a samozřejmě každý kdo se o tomhle jen zmíní je ..... a měl by se nechat u psychiatra sám vyšetřit. To, že její máti to má taky, nejmladší sourozenci (partnerky) byli dočasně - skoro rok v děcáku než je soud přidělil otci a matka skončila jako alkoholička a ani nikdo neví, kde je a že její nejmladší sestra už má ty děti v děcáku taky. To prostě jako by neexistovalo. O to se nemám starat do toho mi nic není to je její rodina.... ( s kterou se mimochodem dlouhá desetiletí vůbec nestýká)Protože je máti - včetně mužských potomků neuvěřitelně terorizovala.(To vím od bratra, ten se jí dokonce soudně zřekl). Takže nevím na co se mám ještě připravit.
Před několika měsíci jsem vyhodil hormonální antikoncepci, samozřejmě co antikoncepce způsobovala, to vymizelo, co tlumila se zhoršilo. (teď už je to otevřená agresivita - dokonce už jsme u výhrůžek u mé likvidace.)

Už mi začíná docházet rozum a nevím kam dál. Za každou radu budu vděčný.

PS: samozřejmě máme 2 holčičky. A děsím se té dědičnosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.